XEBEC Deburring Tools

XEBEC Deburring Tools

 Κατά τη διάρκεια των περισσότερων εργασιών μηχανικής κατεργασίας, τα εξαρτήματα τρίβονται και παρουσιάζουν αιχμηρές ακμές. Αυτό επηρεάζει την ποιότητα του εξαρτήματος και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τη συναρμολόγηση και επίσης αστοχία εξαρτημάτων λόγω θραύσης υλικού κατά τη διάρκεια ζωής. 

 Η σειρά Xebec Deburring περιλαμβάνει ειδικά εργαλεία για μια σειρά εφαρμογών αφαίρεσης γρεζιών. Εργαλεία για αφαίρεση γρεζιών μετά από φρεζάρισμα προσώπου, τελικό φρεζάρισμα και διάτρηση, σπείρωμα και τρύπημα, καθώς και βούρτσες στίλβωσης για να αφαιρέσετε τα σημάδια κοπής στις επιφάνειες, τις πλευρές, τις εσωτερικές διαμέτρους και τα κανάλια.

Η XEBEC Deburring Tools σας εξοικονομεί χρήματα από:

ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Καινοτόμα προϊόντα για ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών παραγωγής και προϊόντων που μειώνουν τον χρόνο επεξεργασίας και αυξάνουν την απόδοση σας.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τα προϊόντα Xebec επιτυγχάνουν με ασφάλεια εξαιρετική επαναλαμβανόμενη ποιότητα ανταλλακτικών για να πληρούν τα πιο απαιτητικά βιομηχανικά πρότυπα.

ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ

Η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του εργαλείου, οι ταχύτερες διεργασίες και τα χαμηλότερα επίπεδα σκραπ ισοδυναμούν με τη μεγαλύτερη αξία με αποτέλεσμα χαμηλότερο κόστος ανά παραγόμενο τεμάχιο.

CNC Deburring Brushes

Αφαίρεση γρεζιών μετά από φρεζάρισμα προσώπου, τελικό φρεζάρισμα και διάτρηση. Αφαίρεση σημαδιών κοπής και γυάλισμα επιφάνειας.

CNC Deburring Wheel

Αφαίρεση γρεζιών μετά από τελικό φρεζάρισμα, σπείρωμα και διάτρηση. Πλαϊνή επιφάνεια γυαλίσματος και εσωτερική διάμετρος.

Deburring Cross Holes

Αφαίρεση γρεζιών μετά από τελικό φρεζάρισμα, σπείρωμα και διάτρηση. Πλαϊνή επιφάνεια γυαλίσματος και εσωτερική διάμετρος.

Back Burr Cutter and Path

Back Burr Cutters ειδικά για την αφαίρεση γρεζιών στο μπροστινό και το πίσω μέρος των οπών που έχουν ανοίξει ή τρυπηθούν.

Hand Deburring Tools

X