Σκόνη φιλτραρίσματος αέρα και ξηροί καπνοί

Σκόνη φιλτραρίσματος αέρα και ξηροί καπνοί

Φίλτρο Cartridge PC® Cart

Η σειρά PC® Cart περιλαμβάνει αυτοκαθαριζόμενα φίλτρα φυσιγγίων υψηλής απόδοσης πεπιεσμένου αέρα που μπορούν να λύσουν όλα τα προβλήματα στεγνού φιλτραρίσματος.

Καταστολέας σκόνης ομίχλης

Μηχάνημα σχεδιασμένο για αφαίρεση σκόνης σε ανοιχτούς χώρους όπου η σύλληψη της αιωρούμενης σκόνης είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Φίλτρο φυσιγγίων PULSATRON COMPACT®

Φίλτρο φυσιγγίων υψηλής απόδοσης αυτοκαθαριζόμενου πεπιεσμένου αέρα που μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα ξηρού φιλτραρίσματος.

ΠΑΓΚΟΣ Η/Υ ΠΑΓΚΟΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ

Πάγκος αναρρόφησης, σχεδιασμένος να συλλαμβάνει τη σκόνη που προέρχεται από δραστηριότητες επεξεργασίας όπως συγκόλληση, λείανση, καθαρισμός και στίλβωση.

PULSATRON COMPACT® CARTRIDGE FILTER ATEX II 3D

Αρθρωτό φίλτρο αφαίρεσης σκόνης με αυτοκαθαριζόμενες κασέτες, σχεδιασμένο να εξασφαλίζει επαρκή εφαρμογή σε κατάλληλα περιβάλλοντα 3D Ex II.

Φίλτρο φυσιγγίων PULSATRON COMPACT® MINI

Το φίλτρο φυσιγγίων, το μικρό του μέγεθος το καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλο για εκείνες τις εφαρμογές όπου το σημείο εκπομπής δεν είναι σταθερό.

BAG COMPACT® Φίλτρο σακούλας

Φίλτρο σακούλας κατασκευασμένο για βιομηχανικές εφαρμογές μέτριας ελαφριάς χρήσης όπου απαιτείται φιλτράρισμα ξηρής σκόνης.

Φίλτρο φυσιγγίων HJL CART

Φίλτρο φυσιγγίων σχεδιασμένο να λειτουργεί με μεσαία-υψηλά φορτία σκόνης, για εγκατάσταση σε εξωτερικό χώρο και συνεχή λειτουργία.

Φίλτρο φυσιγγίου PULSATRON H HORIZONTAL

Αυτοκαθαριζόμενο αρθρωτό εργαλείο αφαίρεσης σκόνης τύπου Pulse-Jet με πνευματικό καθαρισμό φυσιγγίων με εμφύσηση πεπιεσμένου αέρα ενάντια στη ροή.

Υδροδυναμικό φίλτρο IDRODUST COMPACT®

Υδροδυναμικό φίλτρο για την αφαίρεση σκόνης, ατμών και αερίων που χρησιμοποιεί το αποτέλεσμα της μικροανάμιξης του αέρα που επεξεργάζεται με νερό.

Φίλτρο φυσιγγίων HJL CART

Φίλτρο σακούλας σχεδιασμένο να λειτουργεί με υψηλά φορτία σκόνης, για εξωτερική εγκατάσταση και λειτουργία 24/7.

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΚΥΚΛΩΝΩΝ PC®

Προδιαχωριστής που χρησιμοποιείται ως προκαταρκτική επεξεργασία του μολυσμένου αέρα για τη μερική μείωση των μολυσμένων στοιχείων στον αέρα.
X